Fotós szolgáltatásaink:

 

 

  Légi fotózás a földről - egy 15 méter magas teleszkópos fotóállvány tetején elhelyezett professzionális fényképezőgép segítségével.
Amennyiben ez a magasság nem elegendő, úgy Partnereink segítségével (modellhelikopter, motoros sárkányrepülő, vagy sportrepülő felhasználásával) akár több száz méteres magasságból is elkészítjük a fényképeket.


►  360°-os interaktív panorámakép - Ha többre vágyik, egy egyszerű fotónál, használja ki a modern technika nyújtotta lehetőségeket! Nézzen körbe akár 360°-ban az internetre publikált panorámafotók segítségével.


  Virtuális 3D túra – több panorámakép összefűzésével az interneten keresztül akár virtuális túrára is indulhat, sőt számos kiegészítő információ csatolható a fotók egyes elemeihez.


  Ortofotó készítés – a fényképeket terhelő geometriai torzulások kiszűrésével egy ún. ortofotó-térkép készíthető, mely a fényképek és a térképek előnyös tulajdonságait ötvözi. Az egyes ortofotók tökéletesen egymáshoz illeszthetőek (ennek egyik jól ismert példája a googlemaps műholdképei).


►  Építészeti fotózás - kalibrált fényképezőgéppel és illesztőpont méréssel. Az így készült képek fotogrammetriai módszerekkel a későbbiekben bármikor kiértékelhetőek. 

 

A felvételeket professzionális tükörreflexes géppel, nagy felbontású optikával, HDR technológia felhasználásával készítjük.

 

 


 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:

 

- Vendéglátás, idegenforgalom

- Ingatlan értékesítés, bérbeadás

- Építészet, belsőépítészet

- Építőipar

- Régészet

 

 


 

LÉGIFOTÓZÁS - ÁRAK

PANORÁMAFOTÓZÁS - ÁRAK

 VIRTUÁLIS TÚRA - ÁRAK

 

 

 

 

 

Fotó árajánlat

 

 

  • Légifotó - panorámafotó

 

 

                         

Fotogrammetriai szolgáltatásunkat kiegészítve, ahhoz szorosan kapcsolódóan vezettünk be  egy innovatív technológiát, amely segítségével 15 méter magasságból, de a földön állva készítjük a légifotókat.

 

A fotózáshoz kötődő másik érdekes szolgáltatásunk keretében interaktív panorámafotókat, illetve virtuális 3D túrákat készítünk, melyek egy teljesen új perspektívát nyitnak az elektronikus prezentáció területén. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Légifotózás a földről – alacsony magasságból
Légifotóinkat 15 méter magasságig – az országban talán egyedülálló módon - speciális teleszkópos fotóállvány segítségével, a földről készítjük!

 

Ezzel a módszerrel kiválóan bemutathatóak, illetve dokumentálhatóak a nagyobb kiterjedésű területek (telkek, építkezések, parkok), illetve az épületek (hotelek, panziók, éttermek, családi házak).

A technológia számos előnnyel rendelkezik a hagyományos légifényképezési módszerekhez képest, erről bővebben itt olvashat . 

 

 

Épület 2m magasságból Épület 15 m magasságból

 

A kis magasságú légifotó szolgáltatásunkról bővebben itt tájékozódhat >  

 


 

  Panorámaképek

  

 A több fénykép összeillesztésével létrejött ún. panorámafotók segítségével egyetlen fotón - akár 360°-os látószöggel - megjeleníthető a bemutatni kívánt környezet.  A panorámafotózás előnyeit ezért elsősorban olyan helyeken lehet kihasználni, ahol kevés tér van a fotózáshoz (pl. zárt helyiségek), illetve nagy a fényképezendő terület kiterjedése (pl. tájképek).

 

A panorámaképeket egyszerű fotóként is megtekinthetjük, vagy ún. "virtuális túra" készíthető belőlük, így a számítógép segítségével interaktív módon "körbenézhetünk" az adott területen.

 

pano_60__jav2_pici_1.jpg
10 m magasságból készült panorámakép

 

Panorámakép szolgáltatásunkról bővebben itt tájékozódhat >  

 


 

»  Virtuális 3D túra

 

 A különálló 3D panorámaképeinket akár össze is fűzhetjük, aminek eredménye az ún. "3D virtuális túra" . Segítségükkel a számítógép előtt ülve körbejárhatunk az adott ingatlant (például éttermet vagy hotelt).

 

A 3D túra felépítése a Megrendelő igényeihez igazodva tetszőlegesen módosítható, interaktív térképek, menüpontok, linkek hozhatóak létre. Így akár egy önálló webes megjelenés is kialakítható a 3D túra segítségével.

 

 

  Wellness hotel - 3D virtuális túra

 

 


 

 

A VIRTUÁLIS TÚRA HASZNÁLATA: 

Nézet változtatása: a bal egérgombot folyamatosan lenyomva tartva, az egér mozgatásával történik.

Helyszínek közötti váltás: a piros gömbökkel megjelenített "átjárókra" kattintva, vagy a képernyő jobb felső sarkában található áttekintő térkép segítségével lehetséges.

 

 

 

 

 

 

 

3D Virtuális túra szolgáltatásunkról bővebben itt tájékozódhat >

 


 

Interaktív panoráma képeink és túráink megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges, melynek elterjedtsége jelenleg 98,5 %.

Ha az Ön számítógépe a maradék 1,5 %-hoz tartozik, > innen < ingyenesen, néhány másodperc alatt letöltheti a megjelenítő legfrissebb változatát. 

 

 

 


Szóljon hozzá

Küldje el a témával kapcsolatos hozzászólásait, kérdéseit.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Hozzászólás*